Vi har sat os for at udvikle det mest avancerede trensesystem til islandske heste, og dét mener vi er lykkedes.

Equitec trenser er udviklet af islandshest ekspert, Karen Lindal (certificeret hestetræner og BSc fra Hola university på Island) og giver dig og din hest en række helt unikke funktioner.

Comfort Lux

I vores Comfort Lux serie har vi udviklet vores eget Quick Change System, der gør at du hurtigt og enkelt kan udskifte dit pandebånd og næsebånd til ét af de mere end unikke designs 50 designs, mange af dem med originale Swarovski elementer. I Comfort Lux serien vil du desuden finde flere forskellige designs af nakkeremme, som vi har designet med ørefrihed, omhyggeligt foret så trenserne ikke på nogen måde genere din hest. Vi har tilføjet trykfordelende nakkestykker, der hjælper din hest til at kunne præstere bedre.

Comfort Fit

Vores Comfort Fit serie af trenser, er solide arbejdstrenser, der i kvalitet og funktion er designet til at blive anvendt mange timer om dagen. Med denne serie af trenser får du et produkt der holder, og som din hest kan lide at arbejde i. Trenserne er mere traditionelt designet end vores flagskib Comfort Lux serien, men lad dig ikke forvirre af det. Vi har tænkt over hver eneste detalje og du får også her en lang række unikke funktioner: Omhyggeligt foret pandebånd og næsebånd, der sidder helt rigtigt på din hest og sikrer, at der ikke kommer slidmærker.

Alle Equitec trenser er omhyggeligt håndlavet af den bedste kvalitet af læder fra Argentina. Alt fra opskæring, syning, efterbehandling og polering, er omhyggeligt udført håndarbejde, og sammen med vores unikke designs mener vi at have markedets fineste kvalitet indenfor trenser.