Om Equitec

Equitec er et dansk brand der udvikler rideudstyr til den islandske hest. Vi er dedikeret til at stræbe efter perfektion i hver eneste lille detalje. Vi bestræber os på at udvikle rideudstyr i høj kvalitet, smukt og komfortabelt design. Hestens anatomi er en vigtig detalje i vores brand. Derfor samarbejder vi med dyrlæger og kiropraktorer der har over 30 års erfaring i behandling af heste og stor viden om hestens anatomi og eventuelle udfordringer. Så vi på bedst mulig vis kan udvikle og designe vores hovedtøj samt udstyr til den islandske hest.

Vi har en god dialog med vores Team Riders i Europa og Skandinavien som benytter og tester vores rideudstyr i deres træningsstalde, hvor de slider på udstyret mange gange dagligt. Vi bestræber os altid på at videreudvikle vores designs. Derudover sætter vi en ære i at støtte op om unge talenter, som er meget passioneret omkring deres heste, træning og rideudstyr.

Vi ønsker at udøve den bedste service og står altid klar til at hjælpe og besvare spørgsmål.

I Equitec er vi stolte over at kunne præsentere vores dygtige Team Riders, som er en vigtig brik for os i udvikling af udstyr.

Mette Lund Lindberg – Sverige

Rebekka Hyldgaard – Danmark

Kristine B. Jørgensen – Danmark

Hanna Rún Ingibergsdóttir – Island

Embla Ragnarsdóttir – Island

Eric Fokker - Belgien

 


Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

 

Adresse:

Equitec co/Queensland ApS
Græsvænget 11
5762 Vesterskerninge - DK

CVR: 38894978

m: info@equitec.dk

t: (+45) 61 30 03 82.