Her finder du vores handelsbetingelser, der er gældende for alle køb på equitec.dk. Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, hvis du har yderligere spørgsmål.

Bag equitec.dk står virksomheden:

Equitec co/Queensland ApS
Græsvænget 11
5762 Vesterskerninge
Danmark

CVR: 38894978

 

Du skal være fyldt 18 år for at handle på equitec.dk, - er du under 18 år, skal du have samtykke fra dine forældre. 

1. PRISER

Alle priser er inkl. 25% moms og i danske kroner (DKK). Priser på bestillingstidspunktet er gældende. Eventuelle fragt- og leveringsomkostninger oplyses inden dit køb.

2. VEDLIGEHOLD

Skader opstået på grund af manglende vedligeholdelse er ikke dækket af reklamationsretten. Det er derfor vigtigt, at du jævnligt vedligeholder dit produkt. Du skal inden og efter brug undersøge om alt er som det skal være. Se efter skader, vedligehold læderprodukter med fedt etc.

3. FORSENDELSE OG LEVERINGSOMKOSTNINGER

Priser på fragt:

Danmark 40kr - fri fragt ved køb over 500kr.

EU 100kr - fri fragt ved køb over 1500kr.

Norge, Island og schweiz 300kr - fri fragt ved køb over 2000kr. 

Vi sender alle varer med General Logistics System (GLS) eller PostNord, der tilbyder en pålidelig pakkedistribution. Alle pakker sendes med modtagerkvittering – det vil sige, at der skal kvitteres ved modtagelsen. Det er derfor vigtigt, at du angiver en adresse, hvor der er en person, som kan tage imod og kvittere for varens modtagelse. Hvis du meddeler os, at varen kan stilles et bestemt sted, selvom der ikke er en person, der kan kvittere for modtagelsen af varen, bærer du selv det fulde ansvar og risikoen for varen fra afleveringstidspunktet. Den typiske leveringstid i Danmark for lagervarer er ca. 1-3 hverdage.

Hvis Equitec modtager varer retur på grund af forkerte eller mangelfulde oplysninger om leveringsadressen, må du afholde leveringsomkostningerne til genfremsendelsen af varen til den korrekte adresse. Vi beder dig derfor give os præcise oplysninger om leveringsadressen. 

Hvis du ikke er hjemme til at tage imod forsendelsen som aftalt, modtager du en seddel med information om, at du bedes afhente din pakke i nærmeste GLS pakkeshop eller PostNord udleveringssted. Hvis du ikke kontakter GLS / Post Danmark inden 5 kalenderdage vil varen blive sendt retur til Equitec. Hvis du herefter ønsker, at vi genfremsender varen til dig, må du betale de fulde leveringsomkostninger, uanset om forsendelsen sker med GLS eller andet fragtfirma.

4. BETALING

Du kan betale for varer ved brug af Dankort, Visa, Mastercard, American Express, JCB, Mobilpay eller Maestro.

Vi accepterer betaling med Anyday.
Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.
Når du vælger at betale med Anyday, trækkes første betaling når varen afsendes. Derefter vil du betale din månedlige ydelse på sidste hverdag fra den kommende måned, og tre måneder frem.
Der bliver ikke pålagt gebyrer og renter til dit køb, såfremt du betaler til tiden. Hvis du returnerer dit køb, vil aftalen med Anyday ophøre automatisk.

Betales med betalingskort er du sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Data, du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort, er krypterede (SSL) og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken equitec.dk eller andre har mulighed for at læse dise data. Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra equitec.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Vi sender ikke pr. efterkrav

Du kan også købe med Anyday, der kan du dele din betaling op. Du betaler første afdrag når varen leveres, og det resterende beløb betales af over de følgende 3 måneder. Anyday er gratis for dig, så længe du betaler til tiden. Med Anyday får du en konto, som du kan anvende ved alle webshops, der tilbyder betaling gennem Anyday. Læs vilkår for Anyday her:  www.anyday.io/da/terms-conditions/shopper

5. PERSONLIGE OPLYSNINGER

For at kunne sende varer til dig og yde dig den optimale service, registrerer vi dit navn, adresse, telefonnummer, email. Oplysningerne behandles fortroligt og videregives ikke til tredjemand. Det er således alene Equitec, der har adgang til oplysningerne. Vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

6. FORTRYDELSESRET 

DU HAR ALTID 14 DAGES FORTRYDELSESRET, NÅR DU HANDLER PÅ EQUITEC.DK. FORTRYDELSESRETTEN LØBER FRA DEN DAG HVOR DU HAR MODTAGET DIN VARE. FORTRYDELSESRETTEN KAN KUN UDNYTTES, HVIS VAREN TILBAGELEVERES I VÆSENTLIGT SAMME STAND OG MÆNGDE. FORTRYDELSESRETTEN BORTFALDER, HVIS DU BRUGER VAREN PÅ EN MÅDE SOM HELT ÅBENBART FORRINGER VARENS SALGSVÆRDI VÆSENTLIGT. NÅR FORTRYDELSESRETTEN UDNYTTES SKAL DU SELV BETALE FORSENDELSESOMKOSTNINGERNE VED AT SENDE VAREN RETUR. BEMÆRK AT VI IKKE MODTAGER PAKKER SENDT PR. EFTERKRAV.

DU KAN OGSÅ FORTRYDE VED AT NÆGTE AT MODTAGE VAREN FRA FRAGTFIRMAET ELLER AFLEVERE VAREN PERSONLIGT PÅ VORES ADRESSE MOD FORUDGÅENDE AFTALE.

BEMÆRK AT IBRUGTAGNING AF SADLER, TØJ OG UDSTYR MEDFØRER EN FORMINDSKELSE AF VARENS SALGSVÆRDI DA SLIDMÆRKER NEMT OPSTÅR. DETTE BETYDER AT DU IKKE KAN BENYTTE FORTRYDELSESRETTEN HVIS DU TAGER VAREN I BRUG.

DET ER ALTID EN GOD IDÉ AT GEMME DEN ORIGINALE EMBALLAGE, INDTIL DU HAR FUNDET UD AF, OM DU VIL BEHOLDE DET KØBTE ELLER EJ. MANGLENDE EMBALLAGEN KAN NEMLIG I NOGLE TILFÆLDE BETYDE AT VARENS SALGSVÆRDI FORRINGES OG DERMED KAN FORTRYDELSESRETTEN IKKE UDNYTTES. VED KØB AF PRODUKTER HVOR DER ER SPECIFIKATIONER, VEJLEDNINGER, ADVARSLER ELLER ANDRE VÆSENTLIGE INFORMATIONER PÅ EMBALLAGEN ER DEN INTAKTE ORIGINALE EMBALLAGE ALTID EN VÆSENTLIG DEL AF VARENS VÆRDI. EMBALLAGEN SKAL DERFOR ALTID SENDES MED RETUR FOR AT BETINGELSERNE FOR AT UDØVE FORTRYDELSESRETTEN ER OPFYLDT. VI BEDER DIG SØRGE FOR, AT VAREN ER FORSVARLIGT EMBALLERET, SÅLEDES AT DER IKKE SKER FRAGTSKADER I FORBINDELSE MED RETURNERINGEN.

VURDERER VI, AT BETINGELSERNE IKKE ER OPFYLDT FOR AT UDNYTTE FORTRYDELSESRETTEN, KONTAKTER VI DIG PR. EMAIL MED EN NÆRMERE BEGRUNDELSE HERFOR.

7. REKLAMATIONSRET

Når du handler på equitec.dk har du 24 måneders reklamationsret (5 år på sadelbomme). Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger, at reklamationen er berettiget og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet, skadeforvoldende adfærd, anvendelse af ukorrekt spænding, strømart, sammenstød og ulykker, hærværk eller lignende.

Der skal reklameres inden rimelig tid efter at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for 2 måneder efter at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi betaler rimelige fragtomkostninger, som følge af returnering af varen, når reklamationen er berettiget. Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage.

Ved reklamation beder vi dig sende os en mail til info@equitec.dk med oplysninger om årsag til reklamationen, vi vil derefter tilsende dig et fragtbrev og bede dig om at aflevere varen hos nærmeste GLS pakkeshop for returnering.

Procedure ved reklamation:

1. Send email til Equitec på info@equitec.dk med tydelig angivelse af årsag til reklamation

2. Hvis reklamationen er berettiget fremsender Equitec et fragtbrev til dig på mail

3. Du aflevere reklamationen i en GLS pakkeshop (nærmeste oplyses af Equitec)

Du kan ikke fremsende reklamationer uden at have modtaget et retur fragtbrev fra os.

Når vi har modtaget din vare retur, kontakter vi dig for aftale af det videre forløb. Bemærk, at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav samt pakker uden medfølgende fejlbeskrivelse.

Såfremt det viser sig, at varen ikke lider af fejl eller mangler der er omfattet af reklamationsretten, skal du betale equitec.dk et standard ekspeditionsgebyr på kr. 150. Du skal ligeledes betale for returfragten. Equitec er berettiget til at kræve betaling af ekspeditionsgebyret og returfragten inden varen returneres til dig.

8. REPARATIONER 

Ønsker du, at vi skal reparere en vare, beder vi dig venligst gøre brug af samme procedure som ved reklamation. Såfremt du ikke ønsker at få gennemført en reparation returnerer vi efter aftale varen til dig, idet du er forpligtet til at betale et ekspeditionsgebyr på 150 kr. Du skal ligeledes betale returfragten. equitec.dk er berettiget til at kræve betaling af ekspeditionsgebyret og returfragten inden varen returneres til dig.

Har du sendt en vare ind til fortrydelse, reklamation eller reparation vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din sag.

9. ANSVARSBEGRÆNSNING

Equitec kan ikke gøres ansvarlig for indirekte tab, herunder følgeskader, drifts- og omsætningstab, avancetab, tidstab, afsavnstab eller andet indirekte tab med mindre andet følger af dansk rets almindelige ufravigelige regler.

10. PRODUKTANSVAR

Equitecs produktansvar følger dansk rets almindelige regler for produktansvar. Produktansvaret for erhvervstingskader og produktansvar, som baserer sig på det i retspraksis udviklet produktansvar, er beløbsmæssigt begrænset til DKK 100.000 inkl. moms. Denne begrænsning gælder dog ikke for personskader. I det omfang intet andet følger af ufravigelige retsregler, er equitec.dk ikke ansvarlig for driftstab, avancetab eller andet indirekte tab.

11. PERSONDATAPOLITIK

På equitec.dk bruges ”sessioncookies” til for at holde styr på, hvad du har lagt i din indkøbskurv, mens du navigerer rundt på hjemmeside og logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter.

Vi registrerer dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos equitec.dk og opbevares i 5 år (5 år pga. krav fra bogføringsloven), hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor. Direktøren for equitec.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer kundeoplysninger krypteret. 

Oplysninger afgivet til equitec.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos equitec.dk, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til equitec.dk via e-mail: info@equitec.dk

12. BILLEDER OG TEKSTER

Alle billeder og tekst, der er gengivet på equitec.dk har Equitec Aps samtlige rettigheder til, herunder ophavsrettighederne.

Billeder eller tekst fra equitec.dk må ikke kopieres, gengives eller lign. uden forudgående skriftlig tilladelse fra Equitec. Alle rettigheder forbeholdes. Krænkelse af nævnte rettigheder er erstatningspådragende.

13. TVISTER

Enhver uoverensstemmelse i anledning af køb og bestilling af varer m.v. hos equitec.dk er omfattet af dansk ret.

14. FORBEHOLD

EQUITEC.DK TAGER FORBEHOLD FOR TRYKFEJL, PRISFEJL, FARVEAFVIGELSER PÅ BILLEDER SAMT UDSOLGTE VARER.